Isa Hoes (actrice):
Dit boek geeft veel ah’s en oh’s van herkenbaarheid. In het drukke bestaan van ons vrouwen met van alles en nog wat is dit een prachtig boek om jezelf en je vriendinnen cadeau te doen.”

boek_staand_300x424px

Typisch Jij!: Scoren vanuit je vrouwelijke talenten

De Vrouw van Nu wil alle ballen in de lucht houden: een succesvolle carrière hebben, een goede moeder en gepassioneerd (liefdes)partner zijn, het huishouden draaiende houden en natuurlijk een actief sociaal leven hebben. Dit klinkt als een onmogelijke combinatie, maar de Vrouw van Nu is eindeloos krachtig als ze aansluit bij haar authentieke vrouwelijkheid.

Vanaf 10 mei 2012 ligt Typisch Jij!; scoren vanuit je vrouwelijke talenten in de winkel. Hѐt boek over het beste wat vrouwen te bieden hebben; hun talenten en hun potentieel.

• Een eigentijds boek dat thuishoort in de boekenkast van elke vrouw.
• Inclusief het unieke FemaleFactor model ® dat de belevingswereld van vrouwen in kaart brengt.
• Boordevol inspirerende quotes van bekende vrouwen en groeitips.

Bestel nu Typisch Jij!: 

à €24,95 via  Managementboek
of via Bol.com

Interview hoofdauteur: Anja Beerepoot

Hoe voel je je nu het boek Typisch Jij! in de winkel ligt?

“Trots wel eigenlijk en blij ook. Ik ben er toch een tijd mee bezig geweest, eerst in je hoofd en dan uit je hoofd zeg maar. Dit klinkt simpeler dan het is, heb ik gemerkt. Je moet aan die brij aan ideeën en woorden wel een juiste draai geven, wil het aankomen bij de doelgroep.

Ik ben ook zo benieuwd naar alle reacties. Een aantal mensen hebben al wel wat gelezen maar dat is toch meer je inner circle aan vrienden en een paar zakelijke contacten. En Petra en Elvira natuurlijk, de co- auteurs van Godin & training, maar dat is toch anders want daar schrijf je mee. Nu gaat het de wereld in en gaan mensen er iets van vinden. Doodeng maar ik heb er ook veel vertouwen in. Het is een mooi boek en ik ben er trots op.”

Lees meer

Media
Nu Zakelijk : Leading Lady of Brave Sis
Koffietijd: uitzending 9 oktober 2012
Metro: ‘Typisch Jij!: dikke pil voor dames en diva’s
Telegraaf Vrouw: week 27 Blog van de Dag en nummer 27

MetroTypischJij_0005-220x155

KT1-220x170

Enkele reacties en recensies
” ..De auteurs hebben ervoor gezorgd dat ‘Typisch jij!’ een prettig boek is om te lezen. De duidelijke en heldere schrijfstijl zorgt ervoor dat wat je leest ook heel herkenbaar is. …..Al met al is dit boek wat mij betreft een aanrader voor alle vrouwen.”
Lees meer
Adviestalent, Twijnstra Gudde

Typisch Jij! plaats vrouwen niet in hokjes maar toont hun krachten en veelzijdigheid. Het boek geeft inspirerende quotes, toont vrouwelijke voorbeelden in iedere categorie en laat vooral zien hoe bijzonder en krachtig vrouwelijke eigenschappen zijn en benut kunnen worden ”
VMC – Vrouwen in Marketing en Communicatie, V- Style 2012

Ik heb je boek aangeschaft en inmiddels geef ik het als cadeau aan goede relaties. Een echte aanrader! “
Carla van Hemert, Van Hemert Communicatie

Zin in een luchtig inspirerend leesboek voor de zomer? Lees Typisch Jij! Het boek heeft als ondertitel ‘scoren vanuit je vrouwelijke talenten’ en daarvoor biedt het ook behoorlijk wat aanknopingspunten. Zet dit boek in voor je persoonlijke groei en verdieping en gebruik het om je omgeving beter te begrijpen”.
Heleen Dierdorp, projectleider en communicatie Importante, bureau voor de vrouwelijke ambitie.

Een laagdrempelig boek waarin psychologie gecombineerd wordt met tips en tricks. Een lekker boek dus om in op zoek te gaan naar je eigen type terwijl je in het zonnetje zit met een lekker glaasje wijn bij de hand. En dat laatste verraadt, als je het boek gelezen hebt, gelijk welk type ik ben.”
Lees meer
Aletta E-quality, kennisinstituut voor emancipatie en vrouwengeschiedenis

Typisch jij! een boek voor iedere vrouw die meer uit haarzelf wil halen. Typisch jij! een boek voor iedere mannelijke/vrouwelijke manager om beter inzicht te krijgen in zijn/haar vrouwelijke werknemers en collega’s. Een aanrader.”
Lees meer
Annelies Osinga

Inhoudelijk kan ik niet anders zeggen dan dat ik het een ‘prettig’ boek vind. Prettig in de zin van handig in gebruik, overzichtelijk en herkenbaar.”
Anna Staal

Een must voor je persoonlijke ontwikkeling: hier wordt elke vrouw beter (en leuker) van!”
Leading Lady

Ik heb typisch jij! met veel plezier gelezen. De auteurs hebben een goede balans van toegankelijkheid/laagdrempeligheid en inhoud gevonden. Toegankelijk in die zin dat de theoretische onderbouwing niet te veel op de voorgrond staat. Voldoende inhoud en diepgang om m´n nieuwsgierigheid te prikkelen en echt aan de slag te gaan met ´welke types schuilen in mij`.
Een interessant vlot geschreven boek voor zowel mannen en vrouwen om meer begrip te krijgen voor de belevingswereld van de vrouw!”
E. de Jonge

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail